Przyjęcia, bankiety, imprezy, catering!

Zapraszamy

Przyjęcia weselne

Promocja na Wesela w piątek!!

Nocleg? Żaden problem!! Graniczymy z Hotelem Ibis, do którego pieszo można dojść w 3min. Współpracujemy również z Apartamentami Komfort ul. Krótka- tutaj droga pieszo wynosi zaledwie 7min. 

Indywidualne podejście do każdego Klienta i gwarancja niezmienności ceny- to coś, co wyróżnia nas spośród konkurencji.

Dodaj do tego wyśmienite jedzenie, konkurencyjne ceny i świetne warunki- recepta na udane Wesele gotowa!

Zapraszamy

 

Przykładowe menu: dwudaniowy obiad, 4 kolacje i 15 rodzajów zimnych zakąsek

 

Uroczyste powitanie Nowożeńców chlebem i solą;

Obiad:

  1. Pierwsze danie (do wyboru):

  1. Tradycyjny rosół na wywarze z wielu różnych mięs z makaronem, podawany w wazach;

  2. Aksamity krem pomidorowy z mozarellą i bazylią, podawany z francuską diablotką;

  3. Krem pieczarkowy z groszkiem ptysiowym;

  1. Drugie danie- dwie porcje mięsa na osobę
    (do wyboru: do 100 osób- 3 rodzaje mięsa, ponad 100 osób- 4 rodzaje mięsa):

    1. Filet kalifornijski z piersi kurczaka z boczkiem i śliwką;

    2. Grillowany schab zapiekany boczkiem, cebulą i serem;

    3. Tradycyjny kotlet szwajcarski z szynką i serem;

    4. Tradycyjny kotlet de volaille z masłem i pietruszką;

    5. Pieczeń wieprzowa w sosie własnym;

    6. Gordon bleu (filet z piersi kurczaka faszerowany szynką i serem) owinięty szynką szwarcwaldzką;

    7. Roladka schabowa z farszem warzywnym;

    8. Tradycyjny kotlet schabowy z pieczarkami po parysku lub panierowany;

 

Dodatki: Ziemniaki z koperkiem;

Kluski śląskie;

 

Zestaw surówek (dwie do wyboru):

  1. Surówka z marchwi z ananasem;

  2. Surówka wiosenna z kapusty pekińskiej w sosie vinegrette;

  3. Surówka z selera z rodzynkami;

  4. Surówka z pory w sosie majonezowym;

  5. Surówka z czerwonej kapusty;

Na ciepło (jedno do wyboru):

biała kapusta zasmażana,

kiszona kapusta zasmażana,

buraczki zasmażane,

marchewka z groszkiem;

Dania gorące:

 

I kolacja

Beef Strogonow z francuską diablotką lub zupa gulaszowa z chrupiącą bagietka;

 

II kolacja

Faszerowane udko z kurczaka lub szaszłyk drobiowy;

Do wyżej wymienionych dań do wyboru: frytki, dufinki, księżyce ziemniaczane lub talarki;

Surówka

 

III kolacja

Flaki wołowe na rosole lub chili con carne;

 

IV kolacja

Barszcz czerwony z pasztecikiem lub żur staropolski z białą kiełbasą i jajkiem;

 

Zimna płyta:

  1. Schab pieczony marynowany;

  2. Boczek pieczony w ziołach;

  3. Faszerowany schab ze śliwką i morelą lub suszonymi pomidorami;

  4. Karczek wieprzowy pieczony w ziołach;

  5. Tymbaliki z szynki z nadzieniem jajeczno-chrzanowym;

  6. Indyk pieczony;

  7. Galaretka z ozorka z jajkiem przepiórczym;

  8. Galaretka z kurczaka;

  9. Jaja faszerowane mix (z kawiorem, wędzonym łososiem, majonezem, szczypiorkiem);

  10. Śledź tradycyjny w oleju z cebulą lub po japońsku;

  11. Śledź po kaszubsku lub po meksykańsku;

  12. Sałatka grecka z serem feta i oliwkami lub sałatka gyros;

  13. Sałatka kapitańska z tuńczykiem lub sałatka z wędzonym kurczakiem i ananasem;

  14. Pomidor przekładany mozarellą w sosie pesto;

  15. Koreczki z zielonego ogórka szprycowane białym serem;

 

Napoje: Kawa z ekspresu (bez ograniczeń): cappuccino, caffe latte, espresso, czekolada;

Herbata (różne smaki, bez ograniczeń);

Woda niegazowana z cytryną i miętą;

 

Desery: Ciasto (150g na osobę);

 

We własnym zakresie: tort, alkohol (w tym szampan), napoje i soki (pojemność nie większa niż 1l), dekoracje kwiatowe, lub za dopłatą (do ustalenia).