Promocja na Wesela w piątek!!
Nocleg? Żaden problem!! Graniczymy z Hotelem Ibis, do którego pieszo można dojść w 3min. Współpracujemy również z Apartamentami Komfort ul. Krótka- tutaj droga pieszo wynosi zaledwie 7min.
Indywidualne podejście do każdego Klienta i gwarancja niezmienności ceny- to coś, co wyróżnia nas spośród konkurencji.
Dodaj do tego wyśmienite jedzenie, konkurencyjne ceny i świetne warunki- recepta na udane Wesele gotowa!
Zapraszamy
Uroczyste powitanie Nowożeńców chlebem i solą;
Obiad:
Pierwsze danie (do wyboru):
Tradycyjny rosół na wywarze z wielu różnych mięs z makaronem, podawany w wazach;
Aksamity krem pomidorowy z mozarellą i bazylią, podawany z francuską diablotką;
Krem pieczarkowy z groszkiem ptysiowym;
Drugie danie- dwie porcje mięsa na osobę
(do wyboru: do 100 osób- 3 rodzaje mięsa, ponad 100 osób- 4 rodzaje mięsa):
Filet kalifornijski z piersi kurczaka z boczkiem i śliwką;
Grillowany schab zapiekany boczkiem, cebulą i serem;
Tradycyjny kotlet szwajcarski z szynką i serem;
Tradycyjny kotlet de volaille z masłem i pietruszką;
Pieczeń wieprzowa w sosie własnym;
Gordon bleu (filet z piersi kurczaka faszerowany szynką i serem) owinięty szynką szwarcwaldzką;
Roladka schabowa z farszem warzywnym;
Tradycyjny kotlet schabowy z pieczarkami po parysku lub panierowany;
Dodatki: Ziemniaki z koperkiem;
Kluski śląskie;
Zestaw surówek (dwie do wyboru):
Surówka z marchwi z ananasem;
Surówka wiosenna z kapusty pekińskiej w sosie vinegrette;
Surówka z selera z rodzynkami;
Surówka z pory w sosie majonezowym;
Surówka z czerwonej kapusty;
Na ciepło (jedno do wyboru):
biała kapusta zasmażana,
kiszona kapusta zasmażana,
buraczki zasmażane,
marchewka z groszkiem;
Dania gorące:
I kolacja
Beef Strogonow z francuską diablotką lub zupa gulaszowa z chrupiącą bagietka;
II kolacja
Faszerowane udko z kurczaka lub szaszłyk drobiowy;
Do wyżej wymienionych dań do wyboru: frytki, dufinki, księżyce ziemniaczane lub talarki;
Surówka
III kolacja
Flaki wołowe na rosole lub chili con carne;
IV kolacja
Barszcz czerwony z pasztecikiem lub żur staropolski z białą kiełbasą i jajkiem;
Zimna płyta:
Schab pieczony marynowany;
Boczek pieczony w ziołach;
Faszerowany schab ze śliwką i morelą lub suszonymi pomidorami;
Karczek wieprzowy pieczony w ziołach;
Tymbaliki z szynki z nadzieniem jajeczno-chrzanowym;
Indyk pieczony;
Galaretka z ozorka z jajkiem przepiórczym;
Galaretka z kurczaka;
Jaja faszerowane mix (z kawiorem, wędzonym łososiem, majonezem, szczypiorkiem);
Śledź tradycyjny w oleju z cebulą lub po japońsku;
Śledź po kaszubsku lub po meksykańsku;
Sałatka grecka z serem feta i oliwkami lub sałatka gyros;
Sałatka kapitańska z tuńczykiem lub sałatka z wędzonym kurczakiem i ananasem;
Pomidor przekładany mozarellą w sosie pesto;
Koreczki z zielonego ogórka szprycowane białym serem;
Napoje: Kawa z ekspresu (bez ograniczeń): cappuccino, caffe latte, espresso, czekolada;
Herbata (różne smaki, bez ograniczeń);
Woda niegazowana z cytryną i miętą;
Desery: Ciasto (150g na osobę);
We własnym zakresie: tort, alkohol (w tym szampan), napoje i soki (pojemność nie większa niż 1l), dekoracje kwiatowe, lub za dopłatą (do ustalenia).