Przyjęcia, bankiety, imprezy, catering!

Zapraszamy

Komunie

I danie- Tradycyjny rosół na wywarze z wielu różnych mięs z makaronem, podawany w wazach;

II danie- dwie porcje mięsa na osobę, trzy rodzaje, podawane półmiskowo:

- Polędwiczki drobiowe w chrupiącej panierce;

- Tradycyjny kotlet szwajcarski z szynką i serem;

- Rolada faszerowana mozarellą i fasolką szparagową;

Dodatki:

- Młode ziemniaki z wody posypane koperkiem;

- Kapusta młoda duszona z jabłkami;

Zestaw surówek:

- Marchew z ananasem;

- Wiosenna z kapusty pekińskiej w sosie vinegrette (pomidor, ogórek zielony, paryka);

 

Deser lodowy z owocami (po obiedzie);

 

1. Danie gorące-

Buef strogonoff z francuską diablotką;

2. Danie gorące-

Dla dorosłych (podawane talerzowo) :

Pieczeń z karkówki w sosie własnym, z kluskami śląskimi i surówką z czerwonej kapusty;

Dla dzieci (podawane talerzowo): Stripsy z kurczaka w płatkach kukurydzianych z frytkami i wiosenną surówką;

 

Zimne zakąski:

Półmisek wędlin pieczystych (różne rodzaje: schab piecony, pieczeń pieczony, boczek w ziołach);

Pasztet z żurawiną;

Tymbaliki z szynki z nadzieniem jajeczno-chrzanowym;

Galaretka z kurczaka;

Babeczki faszerowane kozim serem;

Rollsy z tortilli z warzywami;

Sałatka po królewsku (seler konserwowy, szynka, kukurydza, ananas);

Sałatka grecka z serem feta i oliwkami;

 

Ciasta (różne rodzaje, 100g/osoba);

Tort komunijny;

Kawa i herbata (bez ograniczeń);

Napoje zimne i soki (1 litr na osobę):

- woda z cytyną i miętą;

- woda gazowana;

- coca-cola;

- sok jabłkowy;

- sok pomarańczowy;

 

Dla dzieci- Fontanna czekoladowa z owocami oraz animacje