I danie- Tradycyjny rosół na wywarze z wielu różnych mięs z makaronem, podawany w wazach;
II danie- dwie porcje mięsa na osobę, trzy rodzaje, podawane półmiskowo:
- Polędwiczki drobiowe w chrupiącej panierce;
- Tradycyjny kotlet szwajcarski z pieczarkami i serem;
- Gordon Bleu (filet z piersi kurczaka faszerwany szynką i żółtym serem, otulony szynką szwarcwaldzką);
Dodatki:
- Ziemniaki posypane koperkiem;
- Talarki ziemniaczane;
- Kapusta młoda duszona z jabłkami;
Zestaw surówek:
- Marchew z ananasem;
- Wiosenna surówka z kapusty pekińskiej w sosie vinegrette (pomidor, ogórek zielony, paryka);
Po obiedzie deser lodowy
Danie gorące-
Dla dorosłych (podawane talerzowo) :
Pieczeń z karkówki w sosie własnym, z kluskami śląskimi i surówką z czerwonej kapusty;
Dla dzieci (podawane talerzowo):
Stripsy z kurczaka w panierce panko z frytkami i wiosenną surówką;
Schab pieczony, karczek pieczony, boczek w ziołach, Szynka gotowana, kabanosy, salami;
Pasztet z żurawiną;
Tymbaliki z szynki z nadzieniem jajeczno-chrzanowym;
Roladka z łososia wędzonego z limonką;
Babeczki faszerowane białym serem;
Mix rollsów z tortilli;
Sałatka po królewsku (seler konserwowy, szynka, kukurydza, ananas);
Sałatka grecka z serem typu feta i oliwkami;
Pieczywo;
Ciasta (różne rodzaje, 100g/osoba);
Tort komunijny na bazie bitej śmietany, z napisem I Komunia Święta (imię)
Kawa (bez ograniczeń) i herbata (bez ograniczeń);
Pakiet napoi (w sumie 1litr na osobę, np. 20 osób= 20l łącznie!) w tym:
- coca-cola;
- sok pomarańczowy;
- sok jabłkowy;
- woda z cytyną i miętą;
- woda gazowana;
Dla wszystkich dzieci- Fontanna czekoladowa z owocami ;)