Centrum Przyjęć Okolicznościowych Studnia to nie tylko przyjęcia weselne, komunijne, czy po Chrzcie Świętym. Organizujemy wszelkie imprezy okolicznościowe w tym urodziny, 18stki, jubileusze, imprezy firmowe, szkolenia, przyjęcia konsolacyjne (przyjęcia popogrzebowe), komersy, studniówki i inne...
PRZYJĘCIE OKOLICZNOŚCIOWE
Czas trwania Przyjęcia do 8 godzin (np. 19-3)
OBIAD:
1. Zupy (jedna do wyboru):
1. Tradycyjny rosół na wywarze z wielu różnych mięs z makaronem;
2. Krem pomidorowy z bazylią i grzankami;
3. Krem brokułowy z diablotką;
4. Krem pieczarkowy z groszkiem ptysiowym;
2. II dania (dwie porcje mięsa na osobę; trzy do wyboru):
Drób: 1. Roladka drobiowa z mozarellą i fasolką szparagową;
2. Filet po hawajsku zapiekany żółtym serem i ananasem;
3. Tradycyjny kotlet de volaile z masłem;
4. Gordon Bleu faszerowany szynką i żółtym serem, otulony szynką szwarcwaldzką;
Wieprzowina: 1. Tradycyjny kotlet schabowy z pieczarkami;
2. Tradycyjny kotlet szwajcarski;
3. Kotlet schabowy po góralsku z boczkiem i oscypkiem;
4. Pieczeń wieprzowa w sosie własnym;
Wołowina: 1. Bitka wołowa w sosie własnym;
2. Śląska rolada wołowa w sosie pieczeniowym;
Dodatki do II dania:
1. Ziemniaki z koperkiem;
2. Kluski śląskie;
3. Zestaw surówek:
- soczysta marchew z ananasem;
- z kapusty pekińskiej w sosie vinegret (zielony ogórek, papryka,pomidor);
- z kapusty czerwonej;
3. II DANIE GORĄCE (jedno do wyboru):
1. Pieczona karkówka w plastrach w marynacie, podawana z gnocci i surówką;
2. Soczysty kurczak w rozmarynie i ziołach podawany z frytkami i surówką;
3. Sakiewka schabowa faszerowana boczkiem, pieczarkami i cebulą,
podawana z talarkami ziemniaczanymi i surówką;
4. Pieczysty filet z kurczaka w boczku, podawany z pieczonymi ziemniakami i surówką;
4. III DANIE GORĄCE (jedno do wyboru):
1. Barszczyk czerwony z pasztecikiem;
2. Żur staropolski z białą kiełbasą i jajkiem;
3. Krem pieczarkowy z groszkiem ptysiowym;
ZIMNA PŁYTA (10 pozycji do wyboru):
1. Półmisek wędlin pieczystych (schab, karczek, boczek);
2. Pasztet z żurawiną;
3. Salami z zielonym pieprzem;
4. Deska serów;
5. Babeczki faszerowane z kozim serem;
6. Tymbaliki z szynki z nadzieniem jajeczno-chrzanowym;
7. Koreczki mix;
8. Mix jajek faszerowanych (kawior, łosoś wędzony, majonez);
9. Tradycyjna sałatka jarzynowa w muszlach makaronowych;
10. Rollsy z tortilli z warzywami;
11. Nuggetsy drobiowe z dipem;
12. Sałatka grecka z serem feta i oliwkami
13. Sałatka po królewsku (seler konserwowy, szynka, ananas, kukurydza, majonez);
14. Sałatka z awokado i serem feta
15. Sałatka z makaronem, granatem, serem feta i grillowanym kurczakiem;
16. Mini burgerki;
17. Śledź tradycyjny w oleju;
18. Śledź po kaszubsku;
NAPOJE: Kawa i herbata bez ograniczeń; Woda z cytryną i miętą bez ograniczeń;
DESERY: Ciasteczka bankietowe (100g na osobę);
Za dodatkową opłatą:
Tort okolicznościowy (15zł za osobę), tradycyjny, na bazie bitej śmietany z owocami;
Panna cotta z musem truskawkowym (15zł za osobę); Deser lodowy z owocami (15zł za osobę);
Bufet owocowy- mix owoców (15zł za osobę);
Napoje: sok jabłkowy, sok pomarańczowy, coca-cola (20zł za osobę- na miejscu bez ograniczeń);
PRZYJĘCIE OKOLICZNOŚCIOWE- 18TE URODZINY
Czas trwania Przyjęcia do 8 godzin (np. 19-3)
I KOLACJA
Zupy (jedna do wyboru):
1. Krem pomidorowy z bazylią i grzankami;
2. Krem brokułowy z diablotką;
3. Krem pieczarkowy z groszkiem ptysiowym;
4. Tradycyjny rosół z makaronem;
II KOLACJA
II dania (jedno do wyboru):
1. Roladka drobiowa z mozarelą i fasolką szparagową,
2. Filet po hawajsku, zapiekany żółtym serem i ananasem,
3. Tradycyjny kotlet schabowy z pieczarkami po parysku lub panierowany,
4. Kotlet de volaile z masłem,
5. Rolada schabowa z farszem warzywnym,
6. Gordon Bleu;
Dodatki:
1. Ziemniaki;
2. Frytki;
3. Talarki;
4. Ziemniaki opiekane;
5. Kluski śląskie;
Surówki:
1. Marchewka z ananasem;
2. Colesław;
3.Z kapusty pekińskiej;
4.Mix sałat rwanych;
III KOLACJA
Chrupiące nuggetsy z kurczaka z dipem, podawane z frytkami i surówką;
lub Gyros drobiowy z talarkami ziemniaczanymi i surówką;
IV KOLACJA (jedno do wyboru):
1. Barszczyk czerwony z pasztecikiem;
2. Żur staropolski z białą kiełbasą i jajkiem;
ZIMNA PŁYTA:
1. Półmisek wędlin pieczystych (schab, karczek, boczek);
2. Tymbaliki z szynki z nadzieniem jajeczno-chrzanowym;
3. Deska serów;
4. Tradycyjny śledź w oleju;
5. Koreczki mix lub jaja faszerowane mix (kawior, łosoś wędzony, majonez, szczypiorek);
6. Sałatka jarzynowa w muszlach makaronowych;
7. Sałatka grecka z serem feta i oliwkami
lub sałatka z makaronem, granatem, serem feta i grillowanym kurczakiem;
8. Bufety typu finger food (mini burgerki, rollsy z tortilli z warzywami, babeczki faszerowane, itp)
NAPOJE: Kawa i herbata bez ograniczeń;
Woda z cytryną i miętą bez ograniczeń;
DESERY: Ciasteczka bankietowe (100g na osobę);
Za dodatkową opłatą:
Tort okolicznościowy (15zł za osobę);
Deser lodowy z owocami (15zł za osobę);
Panna cotta z musem truskawkowym (15zł za osobę);
Bufet owocowy- mix owoców (15zł za osobę);
Napoje: sok jabłkowy, sok pomarańczowy, coca-cola (20zł/osoba/na miejscu bez ograniczeń)