Przyjęcia, bankiety, imprezy, catering!

Zapraszamy

Chrzciny

Zupy (jedna do wyboru):

     1. Tradycyjny rosół na wywarze z wielu różnych mięs z makaronem;

     2. Krem pomidorowy z bazylią i grzankami;

     3. Krem brokułowy z diablotką;

     4. Krem pieczarkowy z groszkiem ptysiowym;

II danie (dwie porcje mięsa na osobę; trzy do wyboru):

     1. Roladka drobiowa z mozarellą i fasolką szparagową;

     2. Filet po hawajsku zapiekany żółtym serem i ananasem;

     3. Tradycyjny kotlet szwajcarski z szynką i serem;

     4. Tradycyjny kotlet de volaile z masłem i koperkiem;

     5. Pieczeń wieprzowa w sosie własnym;

     6. Śląska rolada wołowa w sosie pieczeniowym;

     7. Rolada schabowa z farszem warzywnym;

- Ziemniaki z koperkiem;

- Kluski śląskie;

- Zestaw surówek:

     - soczysta marchew z ananasem;

     - kapusty pekińskiej w sosie vinegret (zielony ogórek, papryka,pomidor);

     - z kapusty czerwonej;

II DANIE GORĄCE (jedno do wyboru):

     1. Szaszłyk drobiowy z kaszą kus-kus i surówką;

     2. Soczysty kurczak w rozmarynie i ziołach, podawany z frytkami i surówką;

     3. Sakiewka schabowa faszerowana boczkiem, pieczarkami i cebulą, podawana z talarkami ziemniaczanymi i surówką;

     4. Polędwiczki wieprzowe w sosie z zielonego pieprzu,  podawane z gniocchi i warzywami gotowanymi na parze;

III DANIE GORĄCE (jedno do wyboru):

     1. Barszczyk czerwony z pasztecikiem;

     2. Żur staropolski z białą kiełbasą i jajkiem;

     3. Zupa królewska z kurczakiem;

ZIMNA PŁYTA:

     1. Półmisek wędlin pieczystych (schab, karczek, boczek);

     2. Pasztet z żurawiną;

     3. Galantyna drobiowa;

     4. Deska serów;

     5. Babeczki faszerowane z serem kozim;

     6. Tymbaliki z szynki z nadzieniem jajeczno-chrzanowym;

     7. Koreczki mix lub mix jajek faszerowanych (kawior, łosoś wędzony, majonez);

     8. Tradycyjna sałatka jarzynowa w muszlach makaronowych;

     9. Rollsy z tortilli z warzywami;

    10. Nuggetsy drobiowe z dipem;

    11. Sałatka grecka z serem feta i oliwkami lub sałatka po królewsku (seler konserwowy, szynka, ananas, kukurydza, majonez);

    12. Sałatka z awokado i serem feta lub sałatka z makaronem, granatem, serem feta i grillowanym kurczakiem;

    13. Galaretka z kurczaka;

    14. Śledź tradycyjny w oleju lub śledź po kaszubsku;

NAPOJE: Kawa i herbata bez ograniczeń; Woda z cytryną i miętą bez ograniczeń;

DESERY: Ciasto (100g na osobę);

Za dodatkową opłatą:

Tort okolicznościowy (15zł za osobę); Panna cotta z musem truskawkowym (15zł za osobę);

Bufet owocowy- mix owoców (15zł za osobę); Deser lodowy z owocami (15zł za osobę);

Napoje: sok jabłkowy, sok pomarańczowy, coca-cola (15zł za osobę- 1 litr);