Przyjęcia, bankiety, imprezy, catering!

Zapraszamy

Przyjęcia weselne

Promocja na Wesela w piątek!! Cena niższa nawet o 30%!!

Nocleg? Żaden problem!! Graniczymy z Hotelem Ibis, do którego pieszo można dojść w 3min. Współpracujemy również z Apartamentami Komfort ul. Krótka- tutaj droga pieszo wynosi zaledwie 7min. 

Indywidualne podejście do każdego Klienta i gwarancja niezmienności ceny- to coś, co wyróżnia nas spośród konkurencji.

Dodaj do tego wyśmienite jedzenie, konkurencyjne ceny i świetne warunki- recepta na udane Wesele gotowa!

Zapraszamy!

 

Przykładowe MENU
Obiad

Powitanie Nowożeńców chlebem i solą;

1. Pierwsze danie (do wyboru):

  • Rosół tradycyjny z makaronem;
  • Krem pomidorowy z bazylią i grzankami;
  • Krem pieczarkowy z groszkiem ptysiowym;

2. Drugie danie- dwie porcje mięsa na osobę (do wyboru: do 100osób- 3 rodzaje mięsa,
ponad 100 osób- 4 rodzaje mięsa):

  • Filet kalifornijski z piersi kurczaka z boczkiem i śliwką;
  • Grillowany schab zapiekany boczkiem, cebulą i serem;
  • Tradycyjny kotlet szwajcarski;
  • Kotlet de volaille w złocistej panierce;
  • Pieczeń wieprzowa w sosie własnym;
  • Gordon (filet z piersi kurczaka faszerowany szynką i serem);
  • Medaliony drobiowe w sosie słodko-kwaśnym;
  • Tradycyjny kotlet schabowy z pieczarkami po parysku lub panierowany;
Dodatki:

Ziemniaki z koperkiem;

Kluski śląskie;

Zestaw surówek (dwie do wyboru):

  • Surówka z marchwi z ananasem;
  • Surówka wiosenna z kapusty pekińskiej w sosie vinegrette;
  • Surówka z selera z rodzynkami;
  • Surówka z pory w sosie majonezowym;

Na ciepło:Kapusta zasmażana na ciepło lub buraczki zasmażane;

Przystawki:Pomidor przekładany mozarellą w sosie pesto;

Koreczki z zielonego ogórka szprycowane białym serem;

Marynaty: pieczarki, papryka, ogórek.

Dania gorące:

3. Strogonow z chrupiącą bagietką lub zupa gulaszowa z zacierką;

4. Faszerowane udka z kurczaka lub szaszłyk drobiowy;

Do wyżej wymienionych dań do wyboru: frytki, dufinki lub księżyce ziemniaczane.

5. Flaki wołowe lub kurczak w sosie curry z ryżem;

6. Barszcz czerwony z uszkami lub pasztecikiem;

Zimna płyta:

  1. Schab pieczony marynowany;
  2. Boczek pieczony w ziołach;
  3. Faszerowany schab ze śliwką i morelą lub suszonymi pomidorami;
  4. Karczek wieprzowy pieczony w ziołach;
  5. Tymbaliki z szynki z nadzieniem jajeczno-chrzanowym;
  6. Indyk pieczony w galarecie lub maladze;
  7. Ozorek z jajkiem przepiórczym;
  8. Galaretka z kurczaka;
  9. Jajka nadziewane mix (z majonezem, kawiorem, wędzonym łososiem);
  10. Śledź tradycyjny w oleju z cebulą;
  11. Śledź po kaszubsku;
  12. Sałatka grecka lub sałatka gyros;
  13. Sałatka nicejska z tuńczykiem lub sałatka z wędzonym kurczakiem i ananasem;

Desery:

Tort weselny z bitej śmietany lub czekoladowy;

Ciasto (różne rodzaje, 150g/osoba);

Owoce (różne rodzaje);

Napoje:

Kawa z ekspresu ciśnieniowego (bez ograniczeń);

Herbata (bez ograniczeń);

Woda niegazowana z cytryną i miętą;

Dodatki:

Pieczywo, śmietanka do kawy, cytryna;