Przyjęcia, bankiety, imprezy, catering!

Zapraszamy

Chrzciny

 

Przykładowe MENU
Obiad

Zupy (jedna do wyboru):

1. Tradycyjny rosół z makaronem;
2. Krem pomidorowy z bazylią i grzankami;
3. Krem brokułowy z diablotką;
4. Krem pieczarkowy z groszkiem ptysiowym;

II dania (dwie porcje mięsa na osobę; trzy do wyboru):

1. Roladka drobiowa ze szpinakiem, mozarellą i suszonymi pomidorami;

2. Filet hawajski zapiekany żółtym serem i ananasem;

3. Kotlet schabowy po szwajcarsku;

4. Kotlet de volaile;

5. Pieczeń wieprzowa w sosie własnym;

6. Rolada wołowa;

- Ziemniaki z koperkiem

- Kluski śląskie

- Zestaw surówek (trzy rodzaje)

II  danie gorące

(jedno do wyboru)

 

1. Szaszłyk drobiowy z ryżem jaśminowym i surówką;

2. Soczysty kurczak w rozmarynie i ziołach, podawany z frytkami i surówką;

3. Sakiewka schabowa faszerowana boczkiem, pieczarkami i cebulą, podawana z talarkami ziemniaczanymi i surówką;

4. Polędwiczki wieprzowe w sosie z zielonego pieprzu, podawane z gniocchi i kolorowymi warzywami;

 

III  danie gorące

(jedno do wyboru)

1. Barszczyk czerwony z uszkami;

2. Żur staropolski z białą kiełbasą i jajkiem;

3. Chili con carne z chrupiącą bagietką;

Zimne zakąski

1. Półmisek wędlin pieczystych (schab, karczek, boczek);

2. Pasztet z żurawiną;

3. Galantyna drobiowa;

4. Deska serów;

5. Babeczki faszerowane;

6. Tymbaliki z szynki z nadzieniem jajeczno-chrzanowym;

7. Koreczki;

8. Sałatka jarzynowa w muszlach makaronowych;

9. Rollsy z tortilli z warzywami;

10. Nuggetsy drobiowe z dipem;

11. Sałatka grecka lub sałatka po królewsku;

12.Galaretka z kurczaka;

13. Śledź tradycyjny w oleju;

Napoje

Kawa i herbata bez ograniczeń;

Woda z cytryną i miętą bez ograniczeń;

Desery

Ciasto (100g na osobę);

Owoce;